Video: Oplev nybyggeriet på 120 sekunder (gange 2)

​Kom med ind bag byggehegnet og se hvor langt håndværkerne er nået. Oplev den nye og større akutmodtagelse, den overdækkede ambulancehal, en traumestue med plads til tre lejer, hospitalets nye hovedindgang og meget mere.

Vent...

Byggeriet af den 43.000 kvm store hospitalsudvidelse skrider fremad og bag de lukkede facader begynder det så småt at ligne et hospital.

I de følgende to videoer kan du få et smugkig ind i nybyggeriet. Tag en dyb indånding. Det går ikke langsomt. 

Oplev hovedåren i hospitalets nye center

Flyv ind gennem hospitalets nye hovedindgang, forbi receptionen og indgangen til det nye barselsafsnit, og fortsæt ned ad den centrale gang i det nye center. Her kommer du forbi store glaspartier, centerets hovedtrappe og en af de større forbindelsesgange til det eksisterende hospital. Turen slutter i den kommende akutmodtagelse.


Flyv gennem den nye og større akutmodtagelse

Kom med ind ad hospitalets nye ”bagindgang”, hvor ambulancerne i fremtiden vil sætte hospitalets akutte patienter af i den nye overdækkede ambulancehal ganske få meter fra den kommende akutmodtagelse. Herefter kommer du med ind på en traumestue med plads til tre lejer, gennem rum til både CT-scanner og Røntgen og ender til sidst i modtagelsesområdet for akutte patienter, der ikke ankommer til hospitalet i ambulance.
Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor