Kom med bag byggehegnet på Nyt Hospital Hvidovre

Tag med på en guidet tur på byggepladsen ved Hvidovre Hospital. Her bliver du præsenteret for den nye hovedindgang, gjort klogere på den nye Fælles Akutmodtagelse og får et smugkig ind i en af de 240 nye ensengsstuer.

Nyt Hospital Hvidovre omfatter både ombygninger af ambulatorier og sengeafsnit i det eksisterende hospital samt et nyt hospitalsbyggeri på 43.000 kvm. 

Det nye byggeri skal som en integreret del af det eksisterende hospital skabe rammerne for den gode patientoplevelse.

Nybyggeriet skal huse en ny og større akutmodtagelse, en hjerteafdeling, et sengeafsnit for hormon- og stofskiftesygdomme, en børne- og ungeafdeling samt et barselsafsnit tæt integreret med et afsnit for spædbørnsbehandling.

Inden du tilmelder dig

Vær opmærksom på, at rundvisningen finder sted på en byggeplads, hvor der desværre ikke er gode forhold for gangbesværede.

Det er ikke muligt at medbringe barnevogn, klapvogn, rollator el.lign. på rundvisningen.

Vi anbefaler praktiske sko. 

Tag familien, naboen eller kollegerne med

Sådan tilmelder du flere:

  • Gå til tilmeldingssiden ved at klikke på den blå knap ovenfor
  • Tryk på "Tilmeld dig rundvisning i hospitalets nye center her"
  • Udfyld felterne med dine oplysninger
  • Tryk på "Tilføj flere", og vælg "Åbent Hus i Hvidovre Hospitals nye center"
  • Udfyld felterne med oplysninger på den du ønsker at have med. I feltet "e-mail" kan du enten skrive vedkommendes e-mail eller din e-mail. Hvis du skriver din e-mail igen, sendes bekræftelserne samlet til din e-mail
  • Gentag ovenstående indtil alle du ønsker at tilmelde ses i listen i højre side
  • Tryk på "Fortsæt", og vælg mellem de ledige rundvisningstider
  • Tryk på "Vælg for alle" for at tilmelde alle den samme rundvisning

 ‭(Skjult)‬ Kom til Åbent Hus på byggepladsen

Søndag d. 5. september 2021 åbnes der for første gang i to år op for rundvisninger i Hvidovre Hospitals 43.000 kvm store udvidelse. Tilmeld dig og kom med på tur rundt i hospitalets nye center.

Kom med ind på en næsten færdig ensengsstue, oplev hvad den nye og større akutmodtagelse betyder for hospitalets patienter og personale, se en af de 23 nye neonatalstuer med plads til at behandle både mor og barn, hør om gårdhaver, en underjordisk regnvandstank og grønne tage - og meget mere.

Du er velkommen til at komme op til en halv time før den bookede rundvisningstid og blive op til en halv time efter rundvisningen er slut, hvor der vil være gratis kaffe og kage og mulighed for at få en snak om fremtidens hospital.

​Find vej

Adresse:
Hvidovre Hospital
Kettegård Alle 30
2650 Hvidovre

OBS: Åbent Hus afholdes på byggepladsen, som ligger i den modsatte ende af hospitalet end hovedindgangen.

Få rutevejledning til byggepladsen via Google Maps her (åbner i nyt vindue).

Find parkering

Du skal møde op ved i vores store telt, som vi har slået op på vores parkeringsplads tæt på vores Jordemodercenter. Du skal køre mod Hvidovre Hospital, men ikke til hovedindgangen. Derimod skal du køre mod vores akutmodtagelse, og når du kommer til byggepladsen, skal du dreje ind på parkeringspladsen, som hedder P2. Her kan du parkere og let finde teltet.


Tryk på kortet for at se det i stort format (åbner i nyt vindue)
 Seneste nyt om udvidelsen af Hvidovre Hospital