Video: Kig ind i det nye hospital

Ny hovedindgang, ny Fælles Akutmodtagelse og nye patientværelser. Tag med vores hospitalsdirektør på rundtur i hospitalsbyggeriet og bliv klogere på, hvad vi bygger, og hvor langt vi er kommet.

Hvad handler videoen om?

​I videoen kan du komme med på en guidet tur gennem byggepladsen til fremtidens hospital i Hvidovre. Her bliver du præsenteret for den nye hovedindgang og ideen om, at Hvidovre Hospital bliver vendt rundt, så hovedindgangen kommer til at være i den modsatte ende, end den er i dag. Gennem et interview med hospitalsdirektør Birgitte Rav Degenkolv bliver du klogere på den nye Fælles Akutmodtagelse, og hvad den vil betyde for både medarbejdere og patienter. Til sidst kan du se en af de 240 ensengsstuer, som bliver bygget i nybyggeriet.