Se billederne: Fra grusgrav til fremtidens hospital

​Der er sket store forandringer på byggepladsen ved Hvidovre Hospital de seneste år, og snart står fremtidens hospital klar. Se luftfotos af byggeriet fra forsommeren 2016 til i dag.

Hver måned bliver der taget luftfotos af byggepladsen. Det sker for at kunne følge med i udviklingen og kvalitetssikre, at byggeriet går planmæssigt fremad.

Billederne viser en utrolig forandring: Hvordan en græsplæne og en jordbunke langsomt bliver forvandlet til et moderne hospital.

Den nye hospitalsbygning skal efter planen slå dørene op i 2021. Her vil alle patienter blive tilbudt eneværelser, lyse og moderne omgivelser samt flere parkeringspladser tæt på hospitalet. Personalet vil få nye rammer, hvor fx sengeafsnit og ambulatorium er tættere integreret, og den nye fælles akutmodtagelse vil skabe rammerne for en helt nye måde at arbejde sammen på tværs af specialer.

Meget mere end en bygning

Men nybyggeriet byder på mere end blot nye rammer. Amager og Hvidovre Hospital arbejder sideløbende med en stor organisationsændring, hvor patientforløb, samarbejdsformer og sædvanlige strukturer nytænkes. Derfor er det ikke kun de afdelinger, som skal flytte ud i nybyggeriet, som står overfor forandringer, men hele hospitalet som skal lære at arbejde på en ny måde.

Se billederne

Herunder kan du se fire nedslagspunkter:

1) området før byggeriet gik i gang

2) da det hele var gravet ud

3) fundamentet tager form og

4) i dag, hvor betonmurene er rejst.

Derudover kan du på dette link finde månedens luftfoto fra maj 2016 og hele vejen frem til i dag.

Klik på billederne for at se dem i stort format.

Maj 2016

Maj 2017