Omkørsel til Akutmodtagelsen

​​I perioden d. 27. til 29. marts er det ikke muligt at køre bilen helt hen til Akutmodtagelsen. Det skyldes, at vi får besøg af en af Danmarks største mobilkraner, som skal bygge den nye ambulancehal.

Bag byggehegnet ved Hvidovre Hospital tager fremtidens hospital form, men i næste uge bevæger byggearbejdet sig ud fra byggepladsen og vil spærre den sædvanlige kørebane til og fra Akutmodtagelsen.

Afspærringen er midlertidig og gælder fra onsdag morgen den 27. til fredag eftermiddag den 29. marts 2019.

Det betyder, at det ikke er muligt at køre helt hen til Akutmodtagelsen. I stedet skal man parkere på den store parkeringsplads (P2 – markeret med blåt). Herfra går der er gangsti (den prikkede streg) på ca. 150 meter til Akutmodtagelsen.

Tonstung mobilkran bygger ny ambulancehal

Grunden til den midlertidige afspærring er, at byggeriet får besøg af en af Danmarks største mobilkraner, som kan løfte mere end tusind ton. Den store mobilkran skal sætte en række store betonelementer på plads, som skal danne rammerne om hospitalets nye ambulancehal.

I den nye ambulancehal skal ambulancerne kunne køre ind og holde i læ for både regn og slud, når de akutte patienter skal ud af bilerne.

Den nye ambulancehal vil være en del af Hvidovre Hospitals nye Fælles Akutmodtagelse.