​​

Første skridt ind i det nye Amager og Hvidovre Hospital

​Den 1. maj er Gastroenhedens akutmodtagelse 324 officielt blevet en del af Akutmodtagelsen for på sigt at blive til FAM – Fælles Akutmodtagelsen. 

Vent...

​En historisk dag. En milepæl. Vemodigt, men også glædeligt. En sammensmeltning. 

Beskrivelserne af dagens begivenhed, hvor to arbejdspladser bliver til én, er forskellige, men forventningen til samarbejdet er klart:

”I denne fusion er der tale om ligeværdighed. Der er ikke tale om en afdeling, der overtager en anden,  men om to afdelinger, der smelter sammen og skaber noget nyt og endnu bedre. Den Fælles Akutmodtagelse!" siger vicedirektør Kurt Stig Jensen til de mange fremmødte til morgenreceptionen, der udover at markere fusionen også bød på morgenbrød og kaffe. ​

​Duole​delse​

Chefsygeplejerske i Gastroenheden, Tine Dichmann Karbo overdrager afsnit 324 til Akutmodtagelsen, men kommer til at køre ”duoledelse” med chefsygeplejerske i Akutmodtagelsen, Hanne Keller.

​​”Vi går en spændende fremtid i møde, hvor vi skal sammensmelte vores måde at arbejde på, så det bliver til gavn for patienten,” siger Tine Dichmann Karbo.

”Det er vigtigt, at vi bruger hinandens kompetencer, og at vi bruger ressourcerne optimalt. Vi får en masse dygtige gastrosygeplejersker i Akutmodtagelsen, og deres viden og erfaring skal vi bruge bedst muligt,” supplerer Hanne Keller.

”Vi tager det roligt”

Forventningerne til fusionen er meget forskellige.

”Nogle vil gerne se på oversigtskort, hvor de skal arbejde – andre vil først vide mere, når de fysisk er flyttet,” siger Hanne Keller.

Sygeplejerske Emma Dilber Jensen fra Afsnit 324 er én af dem, der tager fusionen helt roligt.

”Vi kommer ikke til at mærke den helt store forandring – ikke før vi fysisk flytter. Så vores arbejde er, som det plejer. Til gengæld er det dejligt at se ansigterne på vores kolleger i Akutmodtagelsen, som vi bedst kender på stemmen, når vi taler i telefon sammen,” forklarer Emma og tilføjer, at de allerede er ved at se på forskellige sociale arrangementer, hvor de kan lære hinanden endnu bedre at kende.                                                        

Vicedirektør Kurt Stig Jensen byder velkommen
Vicedirektør Kurt Stig Jensen byder velkommen

Chefsygeplejerske Tine Karbo, cheflæge Inge Marie Poulsen, Gastroenheden og chefsygeplejerske Hanne Keller, Akutmodtagelsen
Chefsygeplejerske Tine Karbo, cheflæge Inge Marie Poulsen, Gastroenheden og chefsygeplejerske Hanne Keller, Akutmodtagelsen

Chefsygeplejerske Hanne Keller, Akutmodtagelsen
Chefsygeplejerske Hanne Keller, Akutmodtagelsen

Tre erfarne gastrosygeplejersker: Freyja Deis, Mercedes Fuhrmann og Emma Jensen
Tre erfarne gastrosygeplejersker: Freyja Deis, Mercedes Fuhrmann og Emma Jensen


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor