Er der plads til kaffemaskinen i nybyggeriet?

​​Kommer der nok elevatorer? Hvor mange depotrum, og hvordan er de indrettet i nybyggeriet? Få svar her.

Vi har været ude og spørge personalet, hvad de mangler svar på. Her kommer fire af de mest stillede spørgsmål:

1. Rygtet siger, at der ikke er plads til kaffemaskinen i de nye personalekøkkener. Passer det?

Nej. Ingen tør stille sig imellem klinikerne og deres kaffe, så selvfølgelig bliver der plads til maskinerne med det sorte guld i nybyggeriet.

Der bliver installeret el- og vandforsyning til kaffemaskiner i 42 rum i nybyggeriet. Der bliver således mulighed for at tilslutte kaffemaskiner i 10 anretterum, 13 personale-tekøkkener, 9 patient-tekøkkener, 9 patient-venterum og 1 fællesrum.

2. Hvor mange og hvor store er depotrummene egentlig i nybyggeriet?

Der er i alt fire afsnit på hver etage, og i hvert enkelt afsnit vil der være:

• Et linnedrum på 10 kvm
  • Et rent depotrum på 17 kvm.
  • Et depotrum til udstyr på 18 kvm.

Derudover vil der på hvert afsnit også være et skyllerum (urent), rengøringsrum og et affaldsrum.

Rent depotrum med hylder og bækkenskyller (urent rum på den anden side af bækkenskylleren).

3. Hvordan er skabene i depotrummene indrettet?

Depotrummene er indrettet med skabe og skuffer, som kan ses på billederne nedenfor. Som det kan ses, er skabene indtil videre lidt tomme at se på, men der kommer selvfølgelig hylder, så det passer til afsnittets behov.

4. Er der elevatorer nok?

I nybyggeriet vil der være i alt 12 elevatorer. Ud af dem er seks beregnet til sengetransporter, fire er tiltænkt selvhjulpne patienter og deres pårørende, og de resterende to bliver vareelevatorer, som går fra kælderen og hele vejen op til øverste etage.

Foruden elevatorerne bliver der bygget seks trappeopgange. Heraf er fire til personalet, og de sidste to til hospitalets besøgene.