Byggenyheder i indbakken

​Arbejdes der i julen, hvordan forbereder en byggeplads sig til vinteren, og hvad er det egentlig, der bliver bygget? Tilmeld dig nyhedsbrevet og få informationen i din mailboks.

Nyt Hospital Hvidovre lancerer nu et nyhedsbrev, som skal bringe alt fra information om byggegener og sjove historier fra byggepladsen til de større fortællinger om, hvorfor og hvad der bygges.

"Nyhedsbrevet er til dem, som kigger på byggepladsen hver dag og undrer sig over, hvor langt vi er, hvad der bygges, og om der vil være gener i en nærmere fremtid", fortæller byggechef Henrik Bendix Olsen.

Det vil altså både være medarbejdere, naboer og interesserede borgere eller ansatte i Region Hovedstaden, som kan tilmelde sig nyhedsbrevet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Klik her, udfyld felterne og tryk "Abonner på liste" – så er du tilmeldt.

Det første nyhedsbrev kommer ud i løbet af ugen, så man skal skynde at tilmelde sig, hvis man vil være sikker på at modtage det.

Oplever du problemer med tilmeldingen, eller har du spørgsmål, kan du kontakte Nyt Hospital Hvidovre på cej-nythospitalhvidovre@regionh.dk