Byggechef: "Man kan aldrig sige tak for mange gange"

​I går mæskede håndværkerne på byggepladsen ved Hvidovre Hospital sig til frokost i gratis flæskestegssandwich som tak for en god indsats på byggeprojektet Nyt Hospital Hvidovre – særligt under coronapandemien.

Der var smil og grin foran madboden, der i går lagde vejen forbi byggepladsen ved Hvidovre Hospital med gratis hjemmelavede flæskestegssandwich til frokostsultne byggefolk.

”Det er ikke så tit, at man får ros, så det er rart med lidt anerkendelse på den her måde,” fortæller Per Stubbe Teglbjærg, der er en af de håndværkere, som har arbejdet på byggepladsen ved Hvidovre Hospital, mens en stor del af landet var lukket ned.

Ydet en stor indsats

Arrangementet var en tak til alle på byggepladsen ved Hvidovre Hospital for den store indsats, de yder på byggeprojektet Nyt Hospital Hvidovre – og særligt for den måde hvorpå alle har tacklet de omvæltninger som coronapandemien har bragt med sig.

”Der har været en enorm velvillighed til at få det hele til at fungere i den her meget anderledes tid. Og det synes vi fortjener en stor tak med et lidt festligt arrangement,” fortæller byggechef Malene Nygaard Kristensen og fortsætter:

”Og så ville vi jo også rigtig gerne ønske alle en god sommer. Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde på den anden side af sommerferien.”

Corona-forholdsregler

Selvom at stemningen var høj og maden god til gårsdagens frokostarrangement blev der stadig taget højde for coronavirus.

”Vi havde bl.a. inddelt håndværkerne i hold, som kom på forskellige tidspunkter, for at undgå at for mange var samlet på samme tid. Vi havde også opstillet indhegninger, der sørgede for god afstand mellem folk, og naturligvis stillet en masse håndsprit frem,” afslutter Malene Nygaard Kristensen.