Forskning i afføringsinkontinens

​Vi har et stort ønske om at give vores patienter det bedste udbytte af deres behandling. Derfor vil vi meget gerne udvikle os og bidrage til at udbrede opmærksomheden om afføringsinkontinens.
En af vores specialiserede overlæger har deltaget i udarbejdelsen af de Nationale Kliniske Retningslinjer for analinkontinens hos voksne. Vi er dermed med forrest i arbejdet om at udbrede opmærksomheden omkring afføringsinkontinens.

Hvis du vil læse mere om de nationale kliniske retningslinjer:
 
Da vi er et af de førende hospitaler i verden, der udfører Sakral Nerve Modulation, underviser både kirurger og sygeplejersker i denne operation. Vi afholder blandt andet workshops, hvor læger fra hele Europa deltager.
Derudover underviser vores læger og sygeplejersker på efteruddannelsen af sygeplejersker, fysioterapeuter og kommende speciallæger.
 
Senest har vi udviklet vores egne behandlingstilbud med en patientuddannelse for kvinder med afføringsinkontinens. Dette er endnu på projektplan, men da vi har positive resultater, arbejder vi på at udvikle tilbuddet til mænd også.

Mere om afføringsinkontinens

Redaktør