Medarbejdere

I Copenhagen IBD-center er vi mange forskellige faggrupper, som du vil kunne møde som patient hos os. For eksempel læger, sygeplejersker og forskningsmedarbejdere samt medarbejdere inden for endoskopi, billeddiagnostik, patologi og ernæring.


Flemming Bendtsen, professor

Koordinerende professor
Flemming Bendtsen, professor, overlæge dr.med.

Gastroenheden
Hvidovre Hospital
Telefon: 38 62 32 73
E-mail: flemming.bendtsen@regionh.dk

​Professor Flemming Bendtsen forsker indenfor årsager til og behandling af kroniske leversygdomme samt  kliniske og epidemiologiske studier af de to betændelsestilstande i tarmen – morbus Crohn og colitis ulcerosa.Klaus Theede, overlægeJohan Burisch, ​1. Reservelæge, Ph.d

E-mail: Johan.burisch@regionh.dk

Johan er uddannet læge i 2010 og har skrevet Ph.D. i 2013 om forekomsten og naturhistorien af inflammatorisk tarmsygdom i Europa.  Han har været post.doc ved Mt Sinai Hospital i New York. Hans forskning fokuserer især på hvorfor inflammatorisk tarmsygdom opstår og hvordan man kan forudsige sygdomsforløbet.

Johan leder en række projekter, der alle har til fælles at de kombinerer kliniske faktorer med prøver fra blod, afføring og tarmslimhinden for at kunne skræddersy behandling af patienterne. Derudover bruger han nationale og lokale behandlingsdatabaser til at undersøge behandlingsvalg og -effekt hos patienter med inflammatorisk tarmsygdom.

Johan er involveret i European Crohn's and Colitis Organisation og leder den internationale Epi-IBD gruppe, der undersøge sygdomsforløb af inflammatorisk tarmsygdom i Europa.


Redaktør