​​​​​​​​​​​​​

Uddannelse i Fysio- og Ergoterapeutisk Afdeling

Vi uddanner og tilbyder praktikophold til blandt andet fysio- og ergoterapeutstuderende. Her kan du finde kontaktoplysninger på vores ansvarlige kliniske undervisere og læse mere om, hvad tidligere studerende i afdelingen har oplevet.

I Fysio- og Ergoterapeutisk Afdeling på Hvidovre Hospital er en af vores kerneopgaver uddannelse af fremtidens fysio- og ergoterapeuter. Med et ophold hos os vil du som studerende få indblik i den fysio- eller ergoterapeutiske hverdag, møde patienter og generelt være en aktiv del af vores daglige arbejde i afdelingen.

Vi har studerende fra deres første til sidste kliniske undervisning, og forløbene i vores afdeling varer alt fra fire dage til 10 uger. Længden afhænger af, hvor langt du er i din uddannelse, og planlægges i samspil mellem dig, dit studiested og den kliniske underviser, du tilknyttes i afdelingen.

Vi tilbyder hovedsageligt klinisk undervisning til studerende fra Københavns Professionshøjskole, men har også samarbejder med specialestuderende fra kandidatuddannelsen i fysio- eller ergoterapi på Syddansk Universitet og den sundsfaglige kandidatuddannelse ved Københavns Universitet.

Søger du erhvervspraktik, henvises du til hospitalets side: Erhvervspraktik

​Mød en af vores studerende

Er du interesseret i at blive klogere på, hvad et ophold hos os egentlig indebærer? Læs med her, hvor andre studerende deler nogle af deres oplevelser og tanker fra deres kliniske undervisning i Fysio- og Ergoterapeutisk Afdeling på Hvidovre Hospital.

Katrine lærte af afdelingens terapeuter

Benjamin blev mere tryg i sine møder med patienter

​​Maria blev skarpere på terapeuters arbejde med relationer

Hussain satte teorierne i spil i virkeligheden

Louis mødte op med åbe​nt sind før sin kliniske undervisning

Mark fandt plads til sparring undervejs​​

Læser du ergoterapi, og skal du i klinisk undervisning i vores afdeling?

Vi arbejder hele tiden for at udvikle vores kliniske undervisning, så den står så skarpt som muligt. Det gør vi bl.a. ved at spørge vores tidligere studerende om deres udbytte af at være i forløb hos os, og det kan du læse mere om i Klinisk undervi​sning i a​fdelingen (pdf åbner i nyt vindue) .

​Kontakt​ vores kliniske undervisere

Vil du høre mere om uddannelse i vores afdeling, er du velkommen til at kontakte vores ​​undervisere.​​​

​Fysioterapi

Gry Berner Jacobsen 
Telefon: 38 62 31 71
Mail: gry.berner.jacobsen@regionh.dk

​Ergoterapi

Dennis Vikkelsø Mortensen
Telefon: 38 62 16 06​
Mail: dennis.vikkelsoe.mortensen@regionh.dk​

Redaktør