Personalegoder

Som ansat har du mulighed for at benytte dig af en række personaletilbud og rabataftaler.

Feriefondens feriehuse

Region Hovedstaden har en fælles feriefond der råder over en lang række sommerhuse og ferielejligheder, der kan lejes til favorable priser af regionens ansatte. Ferieboligerne findes overvejende i Danmark men fx også i Berlin, Budapest, Paris, Rom, den spanske solkyst og andre spændende steder.

Link til feriefondens hjemmeside

Rabataftaler

​Når du er ansat i Region Hovedstaden kan du få adgang til rabatportalen Visma LogBuy med 2800 rabataftaler. Her kan du få rabat på rejser, restauranter, mode, fitness og meget mere. Du får adgang, når du har fået din regionh.dk e-mail.

Få en forsmag på portalen Visma LogBuy her

​Transport

Erhvervskortet

Du kan få rabat på offentlig transport gennem Erhvervskortet. Det kræver dog en ansættelse på fremadrettet minimum 12 mdr. og trækkes over lønsedlen. 

Pdf-fil: Åbner i nyt vindue/ny faneLæs mere i folder om erhvervskortet (pdf - åbner i nyt vindue)

El-biler

Der er opsat ladestandere på alle regionens hospitaler og Regionsgården i Hillerød som du kan få rabat til. Når du er startet i din nye job, kan du læse mere om, hvordan du får rabatten. 

​Lån af elbil

Som medarbejder på Hvidovre Hospital kan du benytte hospitalets el-biler, hvis du skal til møde el. lign. på en anden matrikel. 

​Lånecykler

Som medarbejder på Hvidovre Hospital kan du benytte hospitalets​ lånecykler, hvis du skal på besøg hos en borger, til møde på en anden matrikel eller lignende.

Gode cykelforhold

  • 900 cykelparkeringspladser (560 er overdækket)

  • Mulighed for at parkere din cy​​kel i aflåst rum

  • ​Cykelpumper til fri afbenyttelse

  • Få repareret din cykel, mens du er på arbejde hos det mobile cykelværksted Ren Cykel

  • ​​Gratis fragt på "hent & bring"-cykelreparation hos Ren Cykel

  • Adgang til omklædning, bad og garderobe

Motion og kultur

Hvert år er der ca. 6500 kolleger der løber med i DHL-stafetten i Fælledparken. Du kan løbe med. Det er en både sund og hyggelig måde at være sammen med sine kolleger på. 

Derudover er der på nogle hospitaler og arbejdspladser i regionen også mulighed for at deltage i motions- og fitnessklubber.


​HH82 - ​​Hvidovre Hospitals Idrætsforening

HH82 har eget motionscenter på Hvidovre Hospital, holdtræning med egne instruktører blandt andet indendørs holdcykling, zumba og yoga. Derudover er der fodbold, badminton, mindfulness, massage og meget mere. 

Læs mere ​om HH8​2


HH KF - Hvidovre Hospitals Kunstforening

Hvidovre Hospitals Kunstforening​ (HH KF) er for alle med tilknytning til Hvidovre Hospital.​ Hver måned bringer HH KF kultur og farver til Hvidovre Hospital med nye udstillinger i hospitalets kantineområde. ​​​​Foreningen arrangerer løbende arrangementer, udflugter og kulturelle besøg også udover dem, der er i programmet. ​​

Læs mere om HH ​KF

Sundhed

​Som medarbejder på Hvidovre Hospital har du adgang til en række sundhedstilbud blandt andet: 

  • ​Personalebehandlende Fysioterapeut
  • Helbredssamtaler ved natarbejde
  • Psykologisk rådgivning
  • Stressrådgivning

​Læs mere på intranettet

Når du er ansat i Region Hovedstaden, får du adgang til intranettet. Der kan du finde mere information om de forskellige tilbud og rabataftaler.
Redaktør