Velkommen til korttidsafsnit

Information om korttidsafsnittet.

Afdeling 325 er et afsnit i Gastroenheden, som fortrinsvis tager sig af de patienter, der skal være indlagt i kort tid. Mange udskrives samme dag eller dagen efter. Afdelingen har åbent fra mandag kl. 7 til fredag kl. 20.

Din kontaktsygeplejerske er:

_________________________________________________

Det er ikke nødvendigvis den sygeplejerske, der passer dig under hele indlæggelsesforløbet. Vi vil bestræbe os på, at du møder så få nye ansigter som muligt.

I afdelingen lægger vi desuden stor vægt på, at du under hele indlæggelsen føler dig godt informeret om, hvad der skal ske under din indlæggelse.

Grundet stort patientflow kan vi ikke altid tilbyde dig en sengeplads, når du møder i afdelingen. Du vil da blive anvist omklædningsrum samt et aflåst skab til dit tøj og dine personlige ejendele. Du kan opholde dig i vores dagligstue indtil du senere får en sengestue.

Medbring

Du skal medbringe morgenkåbe/løstsiddende tøj, hjemmesko samt toiletsager.

Der vil ofte være ventetid under din indlæggelse, så det er en god ide at tage læsestof eller andet tidsfordriv med. Der forefindes trådløst netværk. Til dette skal der bruges en kode, som udleveres i afdelingen.

Undlad at tage smykker eller andre værdigenstande med, da vi ikke kan påtage os ansvar for disse ting.

Medicin

Du skal medbringe din vanlige medicin. Under indlæggelsen beholder du medicinen hos dig selv. Du skal tage den som vanlig - med mindre lægen beslutter noget andet. Hvis du har diabetes, bedes du desuden medbringe evt. blodsukkerapparat.

Transport

Du skal selv sørge for transport til og fra hospitalet (evt. Falck). Har du fået beroligende medicin, må du ikke selv køre bil.

Praktiske oplysninger

Besøgstid

Der er fri besøgstid i afdelingen, men vis hensyn til de andre patienter på stuen.

Telefoni

Hvis du vil tale i mobiltelefon, beder vi dig venligst gå udenfor stuen. Af hensyn til de andre patienter på stuen, beder vi dig sætte mobiltelefonen på lydløs. Dine pårørende kan også ringe til afdelingen på tlf. 3862 2214.

Rygning

Hvidovre Hospital er røgfrit ude og inde. Rygere kan få tilbudt nikotinplaster, så det er lettere ikke at ryge under indlæggelsen.

Rygestopcafe: Hvis du ønsker hjælp til rygestop, kan du kontakte rygestopcafeen, som ligger i vandrehallen. Tlf. 3862 2173.

Alkohol

Der må ikke indtages alkohol på hospitalet. Hvis det er vanskeligt for dig at overholde denne regel, kan du få råd og vejledning af personalet.

Cafe

Der er en 7-Eleven i Vandrehallen som patienter og pårørende kan benytte. 7-Eleven har døgnåbent.

Kortet viser Afsnit 325, som kan findes i gult Center 3.
Scan koden med din mobil  og læs mere om afdelingen https://www.hvidovrehospital.dk/
Scan koden med din mobil
og læs mere om afdelingen.
Redaktør