Velkommen til Børne- og Ungeafdelingens dagafsnit 429

Information om Børne- og Ungeafdelingens dagafsnit 429.

I Børne- og Ungeafdelingens dagafsnit 429 undersøger og behandler vi børn i alderen 0-18 år.

Når I ankommer

Når I møder, skal I skanne jeres barns sundhedskort på standeren eller henvende jer til sekretæren. Derefter skal I måle og veje jeres barn og tage plads i venteværelset. I bliver kaldt ind, når det er jeres tur.

Husk at medbringe

  • De medsendte skemaer, som I har udfyldt hjemme.
  • Vigtige meddelelser fra barnets egen læge eller sundhedsplejerske, fx dit barns højde og vægt.
  • Vaccinationskort.
  • Den medicin jeres barn får.
  • Eventuelt yndlingslegetøj.

Gode råd og værktøjer til dit barns hospitalsbesøg

På vores hjemmeside kan du læse gode råd til, hvordan du forbereder dit barn inden hospitalsbesøget.

Telefontider og afbud

Spørgsmål til sygeplejerskerne om sygdom og behandling på tlf.: 38 62 20 11, alle hverdage kl. 09.00-10.00.
Tidsbestilling eller afbud på tlf.: 38 62 35 86 alle hverdage kl. 09.00-12.00.

Bliver I forhindret, er det vigtigt, at I aflyser hurtigst muligt, så tiden kan komme et andet barn til gode. For at undgå telefonkø kan I evt. skrive til afsnittets sekretær via www.minsundhedsplatform.dk. Udebliver I uden at give besked, bliver I afsluttet fra dagafsnittet.

Ventetid

Det sker, at børnene bliver undersøgt i en anden rækkefølge, end de er ankommet. Det skyldes, at der kan være stor forskel på de undersøgelser og behandlinger, børnene skal til. I travle perioder kan der opstå ventetid.

Prøver og undersøgelser

I får svar på prøver eller undersøgelser, hvis jeres barn kræver behandling. Lægen ringer eller skriver til jer. Er resultaterne normale, får I besked ved næste konsultation.

Brev til egen læge

Når behandlingen afsluttes, bliver oplysninger om forløbet videregivet til jeres egen læge. Giv personalet besked, hvis I ikke ønsker dette.

Følg med i jeres barns journal

Vi opfordrer forældre til at få elektronisk adgang til journalen for at se kommende tider, prøvesvar, journalnotater m.m. Medbring derfor udfyldt aftaleerklæring, eller udfyld den ved ankomsten, så vi kan give adgang. Børn, der er fyldt 15 år, kan selv logge på med NemID. Log på www.minsundhedsplatform.dk, eller download app’en MinSP.

7-Eleven

I kan købe mad og drikke i 7-Eleven i Vandrehallen ved center 3. Der er døgnåbent. I Vandrehallen er der automater med diverse mad- og drikkevarer.

Find vej

Få hjælp til at finde vej til afdelingen på hospitalets hjemmeside: www.hvidovrehospital.dk/find-vej/Sider/Find-vej.aspx.

Parkering

Der er 3-timers parkering ved hospitalet, men kom i god tid, da det kan være svært at få en plads. Har I behov for forlængelse, kan I ringe til 38 62 21 39 (eller spørge personalet).

Apotek på Hvidovre Hospital

Ligger i Vandrehallen mellem center 2 og 3 og har åbent mandag-onsdag samt fredag kl. 8.00- 17.00 og torsdag kl. 8.00-18.00.

Redaktør