Velkommen til Børne- og Ungeafdelingen

Information om Børne- og Ungeafdelingen.

På den hvide tavle på gangen kan du se, hvem der passer dit barn. I kan altid kontakte os, hvis I har spørgsmål – brug klokkesnoren.

Dagens gang i afdelingen

07:15-07:30Vagtskifte
07:15-10:00Bestilt morgenmad er sat frem på buffetvogn
09:15Stuegang begynder
13:00-13:30Møde for læger og plejepersonale
13:30-Stuegang færdiggøres
15:15-15:30Vagtskifte
23:15-23:30Vagtskifte

Mad og drikke til børn og unge i sengeafsnittet

Du skal selv bestille mad til dit barn på tlf.: 38 62 67 00. Se menukort, tidspunkter for bestilling og spisetider ved telefonen på gangen. På buffetvognen kan du tage kiks og morgenmadsprodukter til dit barn. Der er mælk og yoghurt i køleskabet.

Mad til forældre

I kan bestille mad til én medindlagt forælder pr. barn. Kaffe og te kan I hente frit i forældrekøkkenet. Der er også elkedel, mikroovn og køleskab, hvor I kan opbevare medbragt mad og drikke. Husk at skrive navn og dato på.
I Vandrehallen ved Center 4 er en døgnåben 7 Eleven og automater med mad- og drikkevarer.

Undgå smitte

God håndhygiejne er vigtig. Husk altid at spritte hænder, inden I forlader stuen, og før I henter mad. Spritdispensere hænger på alle stuer og ved buffetvognen.

Tøj

Dit barn må ofte gerne have sit eget tøj på, men du er velkommen til at hente tøj og håndklæder i skabene på gangen.

Vær med til at holde afdelingen pæn

Af sikkerhedsmæssige årsager er det vigtigt at holde gulvarealet ved barnets/den unges seng ryddeligt. Derfor kan vi kun tilbyde overnatning til én forælder. Hjælp med at holde patientstuen ryddelig; snavset service sættes på bakkevognen ved buffetvognen, og snavset tøj lægges i en tøjsæk. Ved udskrivning skal du lægge forældredynen og puden i barnets seng.

Besøgstid og brug af mobiltelefon

Der er fri besøgstid og brug af mobiltelefon, men tag hensyn til dit barn og de andre på stuen. Er du i tvivl, så spørg personalet til råds.

Wi-Fi

I kan gratis logge på hospitalets netværk. Vælg RegHGaest under trådløse netværk på din mobil, pc eller tablet, åbn internettet, indtast dine oplysninger og log på.

Redaktør