Efterfødselssamtale

Information om efterfødselssamtale.

Du kan tale med en jordemoder eller læge efter fødslen, hvis du har behov for det.

Billedet viser en baby.

Vi tilbyder efterfødselssamtaler til alle, der har behov for det. Vi anbefaler det særligt, hvis din fødsel har været kompliceret. Det kan f.eks. være, at du har:

  • fået akut kejsersnit
  • fået lagt en sugekop
  • blødt meget efter fødslen
  • fået en stor bristning

Samtalen foregår som regel, mens du er indlagt på barselsafsnittet. Fortæl gerne personalet, hvis du har brug for en samtale.

Kontakt os for en samtale

Hvis du har behov for en samtale om fødslen, selvom den var ukompliceret, vil vi gerne hjælpe med at lave en aftale. Det kan være jordemoderen fra fødslen, jordemoderen fra graviditetsundersøgelserne eller en helt anden jordemoder.

Samtale med jordemoder eller læge

Uanset om du ønsker en samtale med en jordemoder eller en læge, skal du tage kontakt til vores sekretariat på 3862 2628 på hverdage mellem kl. 8-15. Sekretæren vil så formidle kontakt til læge eller jordemoder.

Hvis du ønsker samtale med en læge, f.eks. om fødslens betydning for næste graviditet, kan du også bede personalet på barselsafsnittet om at lave en aftale.

Som udgangspunkt finder samtalen sted på Hvidovre Hospital. Du er selvfølgelig velkommen til at have en ledsager med til samtalen, hvis du ønsker det.

Redaktør