Små børn i fede biler

​"ÅÅÅRRHH!" udbryder den lille dreng, da den røde Ferrari triller ind på helikopterlandingspladsen foran Akutmodtagelsen på Hvidovre Hospital. "DEN skal jeg prøve."

Ferrarien parkerer den ved siden af Porscher, Corvetter, Rally-biler og motorcykler, som er stillet til rådighed af en række gavmilde ejere med det ene formål at give hospitalets indlagte børn en eftermiddag hvor fede biler og hestekræfter erstatter sygdom og blodprøver.

Arrangementet, som er stablet på benene af den frivillige organisation Motorsportforlife, var en stor succes blandt børnene.

"Det var rigtig sjovt at køre i bilerne. Jeg røg fra side til side, da det gik stærkt," fortæller en glad Aske på 7 år.

Og det var ikke kun de helt små, der gik fra arrangementet med et smil på læben. Også barnlige sjæle fik sig en god oplevelse.

- Det er et rigtig godt arrangement, som giver børnene en enestående mulighed for at tænke på noget andet end deres sygdom, siger ledende overlæge Klaus Børch, som også selv gik lidt i barndom, da drengedrømmen gik i opfyldelse og han blev tilbudt en tur i en sort Porsche.

Sort Porsche

Arrangørerne fra Motorsportforlife var også godt tilfredse, da de sidste børn var gået hjem, og de sidste sportsvogne var trillet ud af matriklen.

"Det var en fantastisk dag. Tusind tak til alle, der deltog og ikke mindst Hvidovre Hospital. Alle børn har – uanset diagnose – ret til at have det sjovt, og børnene i dag virkede rigtig glade," siger Morten Wiberg fra Motorsportforlife.

​​​dreng og mand i rød Ferrari

lille dreng spændes fast i Ferrari

Pige får styrthjelm på

Ferrari Mercedes Porsche