Regionsdirektøren kommer på besøg

​Kom og mød regionsdirektør, Hjalte Aaberg, til det næste staff meeting på Hvidovre Hospital. Under overskriften: ny strategi og nyt koncept for målstyring, udstikker han den fremtidige retning for regionens cirka 40.000 ansatte.

​​Af Andreas Fruensgaard, journalist​

En ny strategi og nyt koncept for målstyring skal gøre vore​s evne til at trække igennem på udvalgte områder stærkere, og det skal give mere plads og ro til, at hospitalerne og virksomhederne kan løse den daglige drift decentralt.

Sådan lyder udgangspunktet for Hjalte Aabergs oplæg til staff meeting på Hvidovre Hospital d. 25. september kl. 14.30-15.15 i Vandrehallens lokale 3.

Færre og mere fokuserede mål

Hjalte Aaberg har, siden han tiltrådte som r​egionsdirektør, haft fokus på at rydde ud i regionens mange politikker og strategier og lave nye, færre og mere fokuserede mål. Og det er også omdrejningspunktet for hans oplæg ved Hvidovre Hospitals staff meeting, hvor der vil være mulighed for at stille spørgsmål.

Kom og lyt med, når regionsdirektøren udstikker retningen for regionen. Alle hospitalets ansatte er velkomne til staff meeting.