I dej til op over begge ører

​Gode oplevelser, mulighed for at træne samarbejde og input til at bage bedre brød derhjemme. Det var resultatet af en event for portører i et hipt bageri på Nørrebro.

​​

​Af Jannie Gade Nielsen, kommunikationskonsulent
​​
Medarbejdere fra Serviceafdelingen sendes i disse uger til arrangementer på Nørrebro, hvor de for en eftermiddag kan skifte de daglige arbejdsopgaver ud med surdej, spelt og duften af stenovn. Formålet er at styrke samarbejdet, opleve hinanden i andre sammenhænge - og få et godt grin.

”Bonderøven” på Nørrebro

Thomas Tost, der er portør på Operationsgangen, er en af de medarbejdere, der allerede har været en tur på Nørrebro.

”Da vi lige hørte om projektet, grinte vi lidt af det og synes det virkede lidt underligt. Men vi var friske på at prøve, og fik faktisk en sjov eftermiddag ud af det,” fortæller Thomas Tost, der især var begejstret for bagermesteren og hans jargon. 

”Han var virkelig cool og nede på jorden. En slags ”Bonderøv” på Nørrebro der selvfølgelig insisterede på, at alt skulle være økologisk.” 

Ny inspiration

”Vi blev inddelt i små hold og skulle selv fordele rollerne, og det gik faktisk nemt nok, for vi kender hinanden godt i forvejen. Så mest af alt var det et sjov afbræk fra hverdagen – og de af os, der bager brød i forvejen, gik derfra med ny inspiration. 

SMART-projektet 

Bage brød-aktiviteten er en del af et 2-årigt projekt i Serviceafdelingen, som arbejder med Samarbejde, Motion, Arbejdsglæde, Retfærdighed og Tillid.


Redaktør