Forskningsdag med dyreforsøg, PURE og ph.d. muligheder

​Forskningsdagen den 19. april byder ikke kun på posterwalks, forskningspitch konkurrence og videnskabelige oplæg – du kan også blive klogere i pauserne.

Billed af reagensglas

​​​​

​Af Henriette Møller, Klinisk Forskningscenter

Her vil du nemlig kunne søge information og inspiration på stande bemandet af informationsivrige medarbejdere fra Ph.d.-skolen, Regionens Videncenter for Innovation og Forskning (VIF) og KU’s Afdeling for Eksperimentel Medicin.

Forsøg med store dyr behøver ikke være besværligt

Afdeling for Eksperimentel Medicin på KU arbejder med andre forsøgsdyr end mus og rotter. De har rammer til og ekspertise i at arbejde med store forsøgsdyr, så det er nemt at gå til for forskere. Afdelingen tilbyder forskere både at arbejde i et kirurgisk set up og med længerevarende og ekstensive forsøg. 

For ph.d. interesserede

Ph.d. skolen ved det Sundhedsvidenskabelige Fakultet har mere end 1.000 ph.d. studerende indskrevet og er dermed den største ph.d. skole i Danmark. På Ph.d. skolens stand kan du høre mere om mulighederne på ph.d. området, skolens forskeruddannelsesprogrammer, finansieringsmuligheder mv.

Hvad kan VIF gøre for dig

Videncenter for Innovation og Forskning (VIF) er til for at gøre hverdagen lettere for regionens forskere. VIF tilbyder rådgivning om støttemuligheder i forbindelse med forskning og innovation, ligesom VIF kan bidrage med viden om strategiske og politiske initiativer.
VIF stiller også en stand op, hvor man kan høre alt om den nye udgave af forsknings-registreringssystemet, PURE, der blandt andet kan tilbyde et nyt CV-modul. CV modulet er relevant for alle, der fx skriver fondsansøgninger.
Alt i alt er der god grund til at lægge vejen forbi standene i pauserne på Forskningsdagen – for her kan du få hjælp til at realisere dine forskningsideer!​

 Se programmet for Forskningsdagen

​​

Redaktør