Er sygeplejersker og læger sejere end Superman?

​​Udstilling: En gruppe skolebørn har sendt tegninger og hilsner til personalet på AHH som tak for indsatsen under COVID-19. Nu er tegningerne blevet til en udstilling på Hvidovre Hospital.

I videoen herover fortæller skolebørnene, hvorfor personalet fortjener tak.

Thank you! Ordene står med rød, gul, blå og grøn skrift på børnenes takkekort.

"Læger og sygeplejersker er store superhelte," siger 7-årige Sophia.

"Fordi de sætter deres liv på spil for at redde corona-patienter," tilføjer 7-årige Ansh.

Begge børn har haft tema om superhelte på deres skole, som hedder North Zealand International School. Det er en international skole i Hørsholm.

Børnene siger tak til personalet på AHH

Sammen med klassekammeraterne har de sendt farverige tegninger og hilsner til personalet på Amager og Hvidovre Hospital. Børnenes kreationer er nu blevet samlet på store plancher og hængt op ved siden af 7-eleven i Vandrehallen på Hvidovre Hospital.

"Superman slås kun mod de onde, men læger og sygeplejersker redder menneskers liv," konstaterer 6-årige Aara.

Derfor mener børnene, at netop læger og sygeplejersker er de største helte.

"Tak for sammenligningen"

"Selvom jeg synes, det er meget voldsomt at blive kaldt en superhelt, så tak for sammenligningen," lyder responsen fra overlæge Klaus Tjelle Kristiansen fra Anæstesiologisk Afdelingen på Amager Hvidovre Hospital.

Sygeplejerske, Laura Rasmussen, er også meget glad for alle tegningerne og hilsnerne fra børnene

"Det giver da håb og mod. Man bliver glad, når man går på arbejde og får sådan nogle fine beskeder fra dem," siger Laura Rasmussen fra Børnemodtagelsen på Amager og Hvidovre Hospital.

Hvis du kommer gående i Vandrehallen på Hvidovre Hospital, så kan du opleve børnenes tegninger og hilsner på væggen ved 7-eleven i Center3.

Et lille udsnit af udstillingen ved 7-eleven: