Venter du på dit andet vaccinestik?

​Er du medarbejder, og blev du vaccineret første gang i perioden frem til den 8. januar? Så bør du kontakte din leder, hvis du endnu ikke har fået information om 2. vaccine.

Der er kommet flere doser til revaccination i denne uge, og vaccinationerne foregår på Amager Hospital den 4. og 5. februar og på Hvidovre Hospital den 6. og 7. februar.

Du får besked fra din leder, hvis det er din tur til at blive vaccineret. Er du blevet vaccineret i perioden frem til d. 8. januar, og har du endnu ikke hørt fra din leder om revaccination, bør du dog selv kontakte din leder for at få en aftale om at blive vaccineret anden gang.

Det skyldes, at tallene for det totale antal vaccinerede og indmeldingerne fra afdelingerne ikke stemmer helt. Årsagerne kan være medarbejdere, der er blevet syge af COVID-19 siden første stik og derfor ikke kan revaccineres endnu, eller medarbejdere, der er blevet gravide og dermed heller ikke skal have 2. stik.

"Derfor skal vi sammen sikre, at alle, der blev vaccineret i perioden frem mod 8. januar, tilbydes revaccination. Alle, der afventer information om anden vaccine, bør derfor være opmærksom på, om de hører fra deres leder," siger sekretariatschef Sille Arildsen, der har ansvaret for vaccinationsprogrammet på Amager og Hvidovre Hospital.