Patologiafdelingens screeninger for livmoderhalskræft kåret blandt landets bedste af Dagens Medicin

​Opdateret: Patologiafdelingen blev tidligere i år kåret blandt de bedste hospitaler til screening for livmoderhalskræft - og har netop modtaget diplomet.​​

Vent...

​Tidligere i år kårede Dagens Medicin for 15. gang Danmarks Bedste Hospitaler og de bedste til 61 behandlinger og undersøgelser. Blandt de bedste var Patologiafdelingen til screening for livmoderhalskræft.

Ifølge Dagens Medicin var grundingredienserne for kåringerne de samme som tidligere år: Data for behandlingskvalitet og patienttilfredshed, hvor behandlingskvaliteten har den absolutte hovedrolle i kåringen af Danmarks Bedste Hospitaler.

Vurderingen af behandlingskvaliteten er udelukkende baseret på de faglige databasers årsrapporter, og Dagens Medicin har bedt alle landets speciallæger hjælpe med at vurdere, i hvor høj grad hver enkelt kvalitetsindikator inden for deres arbejdsområde er sigende for behandlingskvaliteten inden for en given sygdom eller undersøgelse.

I alt har flere end 1.100 danske speciallæger hjulpet med at vurdere, i hvor høj grad de enkelte kvalitetsindikatorer understreger kvaliteten i behandlingen inden for en bestemt sygdom eller behandling.

Kvalitetsindikatorerne, som speciallægerne har vægtet, stammer fra de faglige databaser og skal give et bredt vurderingsgrundlag for at bedømme kvaliteten af den behandling, som de enkelte afdelinger giver.

> Læs Dagens Medicin: Her er de dygtigste indenfor 61 behandlinger (kan kræve abonnement)

OBS: tidligere var flere afdelinger nævnt i denne artikel, men på grund af datafejl hos Dagens Medicin, modtog de afdelinger - og mange andre afdelinger i landet - fejlagtigt et diplom. ​


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor