Så er der igen sygeplejesymposium på Amager og Hvidovre Hospital

​Den 9. december stilles der ind på sygeplejefaglig videndeling, udviklingsarbejde og forskning - og uddeling af både årets sygepleje- og pitchpris.

Sygeplejesymposiet på Amager og Hvidovre Hospital er tilbage efter en kort pause, da det som så meget andet måtte aflyses i 2020. Det glæder vicedirektør Tina Holm Nielsen sig over:

"Jeg er meget glad for, at vi endelig kan holde det, og jeg glæder mig meget til en dag, hvor vi virkelig kan dyrke fagligheden inden for sygepleje. Der er rigtigt mange indsatser, initiativer og ideer i de enkelte afdelinger, som vi alle sammen kan lære meget af," siger hun.

Sygepleje på en-sengsstuer

Hun glæder sig selv meget til at høre om alt det, der bliver arbejdet med på hospitalet, og til, at symposiet får besøg udefra, når professor Hanne Konradsen fra Herlev og Gentofte Hospital skal fortælle om sine erfaringer med at forske i sygepleje på en-sengsstuer.

"Det taler direkte ind i, hvordan vi skal arbejde i den fremtidige organisering, når byggeriet står færdigt," siger Tina Holm Nielsen.​

Forskning, sygeplejestrategi og sygeplejepris

Dagens program: "Fra forskning til klinisk praksis" er derudover spækket med oplæg om forskning på Børne- og Ungeafdelingen, en gennemgang af sygeplejefaglige ph.d.-projekter og et indblik i den nye sygeplejestrategi for hospitalet.

Dertil kommer uddeling af årets sygeplejepris og pitchkonkurrence. Dagen slutter af med kåring af årets pitchvinder.​

Alle kan komme – du behøver ikke tilmelde dig

Alle på hospitalet er velkomne, og det er ikke nødvendigt at tilmelde sig. Kan man ikke komme, eller kun være med noget af tiden, så kan man følge med her på intranettet, ligesom der også fortælles om symposiet på hospitalets sociale medier.

Symposiet er arrangeret og planlagt af sygeplejefaglig forskningsleder Ingrid Poulsen og forskningskonsulent Henriette Møller.​