Prøvesvar på coronatest af børn: Sådan tjekker du det

​Er dit barn blevet podet for coronavirus? Så skal du tjekke prøvesvaret på sundhed.dk eller i barnets Min SP. Du må som medarbejder ikke tilgå Sundhedsplatformen for at tjekke prøvesvaret. 

Vent...

Det er sundhed.dk eller Min SP, der er den rigtige vej, hvis du skal tjekke dit mindreårige barns svar på en coronatest, dvs. børn mellem 0 og 14 år. Hvis barnet er over 15 år, skal han/hun selv logge ind med NemID på sundhed.dk for at se prøvesvaret.

Ifølge de regionale retningslinjer må man ikke foretage opslag på sig selv, familiemedlemmer (herunder børn), kollegaer eller venner, hvis man ikke har vedkommende i aktuel behandling. Selvom du som medarbejder har adgang til Sundhedsplatformen, må du derfor ikke slå op der for at finde dit barns prøvesvar.

Alle opslag i Sundhedsplatformen bliver logget og er en del af den automatiske logopfølgning, hvor der hver uge sendes rapporter med mulige uberettigede opslag til ledelsen. Dermed vil også et opslag på dit barn i SP indgå i den automatiske logopfølgning.  

Læs mere på intranettet

Links virker kun, hvis du har adgang til intranettet.

Logopfølgningen i SP blev taget i brug i oktober 2019. Læs mere her (link virker kun med adgang til intranettet)

Læs svar på flere spørgsmål om opslag i SP i den regionale FAQ (link virker kun med adgnag til intranettet)

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor