P1-program følger hverdagen på Hjertemedicinsk Afdeling

​Christian Eriksens kollaps i Parken har skabt fokus på hjertesygdomme. P1-program har derfor besøgt Hjertemedicinsk Afdeling og interviewet bl.a. bioanalytiker Allan Poulsen og overlæge Jens Friberg.

​I to dage tidligere i juni besøgte P1-programmet Baglandet Hjertemedicinsk Afdeling på Hvidovre Hospital. Baggrunden for programmets besøg var landsholdsspilleren Christian Eriksens kollaps i Parken, som skabte stor fokus på hjertesygdomme.

Programmet sætter fokus på patienter på afdelingen og på personale, der undersøger og behandler patienterne. Vi møder fx bioanalytiker Allan Poulsen, der ultralydsscanner patienterne, og overlæge Jens Friberg, der i 25 år har behandlet hjertepatienter.

Der er ingen sammenhæng mellem Christian Eriksens diagnose og behandling og forløbet for de patienter, man møder i programmet.