P-kontrol på pladser til vaccinationsklinik

​På Hvidovre Hospital er p-kontrollen på de tidsbegrænsede pladser midlertidig suspenderet, men for at sikre pladser til de mange borgere, som skal vaccineres, genindføres kontrollen delvist i kælderen ved Center 1.

For at skabe plads til borgere, som skal ind og have et stik på Hvidovre Hospitals COVID-19 Vaccinationsklink, er der genindført p-kontrol på i alt 24 pladser i kælderen ved Center 1.

De 24 pladser har tidligere været til 3-timers parkering, men i starten af januar fik de nye skilte med tidsbegrænsning på én times parkering. Fra onsdag d. 13. januar 2021 er denne tidsbegrænsning blevet håndhævet af Parkzone.

Det drejer sig om de 24 nærmeste pladser i gangen lige ud for indgangen til Center 1. P-pladserne er markeret med røde skilte.