Nu kan du følge dit hospital på Facebook

​Byens største arbejdsplads – Hvidovre Hospital – er nu på Facebook. På siden kan du blandt andet læse om sundhed, forskning, behandling, nybyggeri og hospitalet som arbejdsplads.

​Mød en børnelæge, se hvorfor tatoveringer kan give problemer, når du besøger hospitalet, eller læs hvorfor du skal passe på med at dele en is med din hund i sommervarmen. Det er blot nogle af de historier, du kan læse på Amager og Hvidovre Hospitals nye Facebook-side. Siden er for patienter, borgere i Hvidovre, medarbejdere, potentielle ansøgere og alle andre interesserede.

”Jeg håber, at rigtig mange borgere fra Hvidovre og omegn vil gå ind og følge siden og følge med i, hvad der sker på byens største arbejdsplads. Det er også oplagt, hvis man er interesseret i sundhed og sygdom, eller hvis man overvejer at søge arbejde på hospitalet og vil have et indblik i hverdagen og møde nogle af de kommende kolleger,” fortæller kommunikationschef, Hanne Ida Alsbirk.

God kanal til at sprede nyttig viden

Kommunikationschefen forklarer videre, at det giver god mening for hospitalet at oprette en profil på det populære sociale medie.
”3,5 mio. danskere er på Facebook, og over halvdelen bruger siden dagligt. Derfor er Facebook en væsentlig mulighed for at fortælle relevante historier fra hospitalet,” forklarer hun og tilføjer:
”Vi bygger også cirka 30.000 m2 nyt hospital over de kommende år. Det er derfor også et oplagt sted at følge med i byggeriets udvikling.”

Ingen fortrolige oplysninger

Hanne Ida Alsbirk pointerer også, at der ikke vil blive delt fortrolige patientoplysninger på siden, ligesom eventuelle klager eller spørgsmål til patientforløb og konkrete behandlinger fortsat skal køre ad de normale kanaler - og altså ikke kommer til at foregå på Facebook.

”Historier om konkrete patienter og pårørende vil ikke blive delt på Facebook. Vi vil beskytte både patienter og medarbejdere, og vi vil være opmærksomme på, at vi ikke deler personfølsomme data på siden. Og hvis andre deler det, vil vi straks kunne fjerne indholdet,” siger hun.

Følgmed i hverdagen på hospitalet på Facebook: www.facebook.com/amager-og-hvidovre-hospital

Hvis du vil søge hospitalets profil frem på Facebook, skal du søge på "Amager og Hvidovre Hospital".