Julemand med fodboldben

​Vestegnens fodboldstjerne Daniel Agger delte mandag julegaver ud til hospitalets indlagte børn og unge.

Selfies, kram og autografer. Mandag var der julefest på Børne- og Ungeafdelingen, da fodboldspilleren Daniel Agger kom forbi med julegaver til alle.

Og selvom at Daniel Agger hverken bar et stort hvidt skæg eller var klædt i rødt, var julelysene i øjnene på de indlagte børn og unge og deres familier ikke til at tage fejl af. Julemanden med foldboldben var et hit.

"Jeg vil gerne gøre noget ekstra for de børn og unge, som ikke kan holde jul hjemme," fortæller Daniel Agger og fortsætter:

"Da jeg spillede i Liverpool, besøgte vi hvert år deres børnehospital. Den tradition har jeg taget med hjem til Danmark. For hvor er det givende at kunne gøre en lille forskel i en travl hverdag – både for dem der er indlagt og dem der arbejder her."

Blandt gaverne var bl.a. spritnye fodbolde og merchandise fra fodboldklubben Brøndby IF, som Daniel Agger startede sin professionelle fodboldkarriere i.

Se flere højdepunkter fra Daniel Aggers besøg på hospitalets Instagram her