Interaktivt gulv skal gøre ventetiden til en leg

​Hvidovre Nærradios Venner har doneret penge til Børne- og Ungeafdelingen, som nu kan få et interaktivt gulv i venteværelset.

Vent...

Alle, der har været patient på et hospital, har oplevet ventetid. Det kan være ventetid på prøvesvar, på lægesamtale, på undersøgelse. Ventetid er svær at undgå, men for de små patienter kan den være svær at forholde sig til – og ikke mindst kan den være enormt kedelig.

I det nye hospitalsbyggeri vil der i den nye store almene børnemodtagelse være et interaktivt gulv, som børn både kan lege og bevæge sig på – mens de venter. Det interaktive gulv er blevet en mulighed, fordi Hvidovre Nærradios Venner har doneret kr. 50.000, - til Børne- og Ungeafdelingen. 

”Tilværelsen på hospitalet skal gøres til et endnu bedre ophold for de børn, der i kortere eller længere tid opholder sig der,” siger Peter Willumsen, som er formand for Hvidovre Nærradios Venner.

​Gulvet giver andre tanker

Under corona-pandemien var det nødvendigt at fjerne næsten al legetøjet fra venteværelset for at undgå  smittespredning. Men med et interaktivt gulv er det primært fødderne, som er i berøring med gulvet – og det giver mindre risiko for smittespredning. 

”Sådan et gulv er en virkelig god måde at give børnene noget andet at      tænke på end sygdom og hospital. Vi er meget glade for denne gave,” siger chefsygeplejerske Mette Juhl Foghmar, som sammen med cheflæge Klaus Børch modtog donationen.​​​Chefsygeplejerske Mette Juhl Foghmar og cheflæge Klaus Børch modtager her donation på 50.000 kroner fra Hvidovre Nærradios Venner - her repræsenteret af Peter Willumsen og Lone Pedersen.Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor