​​​​​

Hvad vil du være, når du bliver stor?

​Knogler, rodfrugtschips og en dukke til genoplivning. Det var blot lidt af det udstyr, vores medarbejdere havde med, da de i går mødte 1200 skoleelever på uddannelsesmessen "Mød en virksomhed". 

Vent...

Det er noget, der er gået ud af led" siger en teenage-pige, mens hun ser koncentreret på et røntgenbillede på en skærm. Røntgenbilledet var en del af en quiz, som radiografer fra Radiologisk Sektion i går "udsatte" eleverne for på Hvidovre Kommunes årlige uddannelsesmesse for 8.-10. klasses elever.

Flere afdelinger/afsnit fra Amager og Hvidovre Hospital, herunder Radiologisk Sektion, deltog i messen med det formål at friste de unge til at søge en sundhedsuddannelse, når den tid kommer. Og radiograferne var ikke de eneste, der havde medbragt lidt ekstra for at fange opmærksomheden. De unge kunne få lagt gips, prøve at tage blodprøve og udføre sutur og så kunne de øve deres genoplivningsskills.

I år deltog 1200 skoleelever, hvilket er næsten dobbelt så meget som tidligere år. Det skyldes, at skolerne har besluttet, at messen nu er obligatorisk som en del af undervisningen. Eleverne skulle derfor forberede spørgsmål til de stande, de ville besøge, og skal efterfølgende lave opgave om messen.

Der var fuldt hus hele dagen. Se fotos fra dagen på vores sociale medier: 

Instagram - reel (video)​

Instagram - opslag

Facebook - reel (video)

LinkedIn - opslagRedaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor