Fysioterapeut får 2,5 millioner til aldringsforskning

​Forsker og fysioterapeut Ann Christine Bodilsen har modtaget 2,5 millioner af Velux Fonden til sin forskning i liggetiden hos ældre medicinske patienter.

​Fysioterapeut, ph.d. Ann Christine Bodilsen fra Optimized Senior Patient Program, Klinisk Forskningscenter, Amager og Hvidovre Hospital og PMR-C, (Physical Medicine & Rehabilitation Research - Copenhagen) har modtaget 2,5 mio. kroner til at undersøge, om en tværfaglig og tværsektoriel indsats kan reducere sengeleje og øge aktivitetsniveauet hos ældre medicinske patienter under og efter en akut indlæggelse. Projektet udføres i samarbejde med implementeringsforsker Jeanette Kirk fra Optimed og involverer sundhedspersonale fra hospitaler i Region Hovedstaden og fra Hvidovre kommune.

Blå bog

Ann Christine Bodilsen er fysioterapeut, Cand. Scient. San., og har erfaring fra flere kliniske afdelinger i hospitalsregi og fra det private. Hun modtog i 2012 et af Danske Fysioterapeuters PhD-legater og forsvarede i 2015 sin Ph.d.-afhandling med titlen: Simple physical performance measures in the assessment of acutely admitted older medical patients. Hun er ansat som Postdoc i Klinisk Forskningscenter på Hvidovre Hospital og tilknyttet de to forskningsprogrammer Optimed og PMR-C. Desuden er hun ansat som kvalitetskoordinator i Fysio- og ergoterapien på Hvidovre Hospital

Læs mere om Ann Christine Bodilsens projekt her