​​

Er du kold bagi? Læs med og få varmen

​​​Har du adgang til den flotte bjerghave? Er der plads til ambulancerne? Og hvordan får du varmen, når du kommer ind fra vinterfrosten? Får alle svarene her i "Vidste du det om Center A".​

Vent...
Spørgsmålene er mange blandt både patienter og personale, når snakken falder på det nye hospitalsbyggeri. Få svar på tre af de senest stillede spørgsmål her.

​Har alle adgan​​g til alle gårdhaver?​


Nej. Gårdhavernes primære formål er at bringe masser af lys ind i Center A. En række af de 16 nye gårdhaver er dog også tænkt som opholdsrum, hvor både patienter, pårørende og personale kan gå ud og trække frisk luft og nyde solens stråler. Det er forskelligt, hvem der har adgang til hvilke gårdrum.

Både personale og patienter har f.eks. adgang til Nåletræshaven og Moshaven, hvorimod Å-haven og Bjerghaven kun er for personalet. På oversigten herunder kan du se, hvilke gårdhaver der hedder hvad, og hvilke der er åbne for hvem.

Ambulancehallen sk​​aber bedre forhold for patienterne

Hallen bliver 400 kvadratmeter stor med plads til 6 ambulancer og skal forkorte vejen fra ambulance til behandling for patienterne. Den kommer til at være under 10 meter fra traumestuer og under 25 meter fra CT-scannere og røntgen rum.

Den nye hal gør, at patienter, der ankommer i ambulance, bliver afskærmet fra vejr og venteværelser, så de får mere privatliv og bliver skånet for kulde, regn og vind.

Og ingen grund til bekymring, hvis man er nervøs for, om den specialbyggede babyambulance kan være der. De mål er der taget højde for.


Det bliver svært at være kold bagi i Center A

Vi kender alle følelsen af at komme fra kulden og bare trænge til at blive varmet op. Nogle snupper et varmt bad andre en varm kop kaffe. I Center A kommer der i alt 17 særlige bænke, som også fungerer som radiatorer. Det betyder, at de udover at give mulighed for at hvile også giver varme i hele kroppen lidt ligesom, når man tænder for sædevarmen, når man sætter sig ind i sin bil.

De 17 særlige radiatorbænke bliver placeret i det nye ankomstområde, så der bliver mulighed for både hvile og varme ved ankomst til hospitalet.

Fotoet viser bænkerne sat op et andet sted, da de endnu ikke et blevet opsat i Center A.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor