​​

Eks­per­ter i akut pædi­a­tri sam­let på Hvi­d­ov­re Ho­spi­tal

​Astmasymptomer, akutstuer og simulationstræning. ​​Emnerne spænder vidt på Akutpædiatrisk netværksmøde på Hvidovre Hospital i dag den 25. marts - med kolleger fra hele landet.

Vent...

​Overlæge på Børne- og Ungeafdelingen, Helle Christiansen, kunne tidligere i dag byde velkommen til kolleger fra hele landet til det årlige møde i Akutpædiatrisk netværk i Forsknings- og Undervisningsbygningen på Hvidovre Hospital. Formålet med netværket er at styrke undervisning i og udvikling af fagområdet.


Det er tredje gang, Børne- og Ungeafdelingen på Hvidovre Hospital er værter for netværksmødet, som ligesom så meget andet ikke har kunnet afholdes de seneste år.  

Dagens oplæg om akutpædiatri:

  • ​Behandling af Børn med astmatiske symptomer i Børnemodtagelsen ved overlæge Bent Klug. Moderator: Afdelingslæge Marie Cecilie Lawaetz.
  • Indretning af Akutstuer og bedste udnyttelse af fysiske rammer ved reservelæge Christine H. Hansen.
  • MIS-C – hvad har vi lært, og hvor er vi nu? ved overlæge Ulrikka Nygaard. Moderator: Afdelingslæge Marie Cecilie Lawaetz.
  • Simulationstræning – deling af ideer ved overlæge Juri Lindy Pedersen.
  • Rekruttering og fastholdelse - Kvalitative interviews af læger på Hvidovre samt oplæg ved ledende oversygeplejerske Mette Juhl Foghmar. Herefter idé-og erfaringsudveksling i grupper og plenum.

Mange kolleger fra hele landet deltager i dag i Akutpædiatrisk netværksmøde på Hvidovre Hospital.Overlæge Bent Klug åbnede dagen med oplæg om behandling af børn med astmatiske symptomer i Børnemodtagelsen.
Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor