Bor du i en "rød" kommune? Så kan du nu blive testet

​Hvis du som medarbejder bor i en af de "røde" kommuner, dvs. kommuner hvor særligt mange er smittede med corona, tilbydes du nu at blive podet.

Er du medarbejder og bor i en såkaldt "rød" kommune, kan du nu blive henvist til at blive testet i arbejdstiden via Corona-podeklinikken, selv om du ikke har symptomer. En rød kommune er en kommune med et særligt højt smittetryk.

Du kan også blive testet, selv om du ikke har symptomer, I andre situationer. Fx som led i eventuel smitteopsporing på en afdeling.

Sådan gør du, hvis du vil testes:

1. Din nærmeste leder skal sende en mail til AHH-FP-Corona-podeklinikken: corona-podeklinikken.amager-og-hvidovre-hospital@regionh.dk med dit navn og cpr-nummer.

2. Mailen skal være mærket "rød kommune"

3. Du møder op ved hovedindgangen til Undervisningsbygningen – bemærk stedet! - stiller dig i kø og holder afstand til dine kollegaer. Husk dit sundhedskort.

Medarbejdere kan blive podet i tidsrummet kl. 7-9 og 14-16.30.

Se alt om test af personale på intranettet

På intranetsiden her finder du information om test af personale på Amager og Hvidovre Hospital.

> Test af personale på Amager og Hvidovre Hospital - OBS! Er du ikke på intranettet lige nu, kan du finde siden næste gang, du er på intranettet, ved at klikke på Coronavirus Overblik fra forsiden og se under Personale.