Børnehavebesøg på byggepladsen

​​Det vrimlede med refleksveste og sikkerhedshjelme i små størrelser, da byggeriet ved HVH fredag fik besøg af den lokale børnehave.

Der blev dyttet konstant og højlydt fra de mange gravemaskiner, da ca. 25 børn fra Børnehaven Vandråben fredag var på besøg på byggepladsen, hvor Nyt Hospital Hvidovre er ved at blive opført.

Da børnehaven ligger meget tæt på hospitalet vil de ligesom andre naboer opleve en vis mængde støj, møg og store maskiner, der dagligt kører forbi. Derfor var de inviteret på besøg, for at se lidt nærmere på byggepladsen og ikke mindst afprøve maskinerne – noget som børnene ifølge pædagogerne havde set meget frem til.

Alle børn blev udstyret med hjelm, refleksvest og en skovl, som de efterfølgende fik lov at tage med hjem.

FAKTA om byggeriet:

• Den nye hospitalsbygning skal huse en fælles akutmodtagelse, hjerteafdeling, børneafdeling og et barselsafsnit med adgang til neonatalafsnit.
  • 32.000 m2 nyt hospital
  • 250 nye patientværelser
  • Udvidelse af parkeringskælderen
  • Byggeriet forventes taget i brug i løbet 2020
  • Projektet Nyt Hospital Hvidovre er finansieret med ca. 1,7 mia. kr. af Statens Kvalitetsfond og Region Hovedstaden.
  • Læs mere om Nyt Hospital Hvidovre på www.nythospitalhvidovre.dk