Luftfoto af Hvdiovre Hospital

​​​​​​​​​

Om Hvidovre Hospital

Hvidovre Hospital er med til at sikre sundhed og livskvalitet for mere end 500.000 borgere i den sydlige del af Region Hovedstaden. 
Vores 3.900 ansatte forestår hvert år mere end 90.000 indlæggelser, 500.000 ambulante besøg og 7.000 fødsler.​

Alti​d klar

Som akuthospital står vi klar med ekspertise og omsorg alle døgnets 24 timer. Vores mål er at bringe patienten hurtigt fra diagnose til behandling og sikkert hjem til hverdagen. ​

Det almindelige og det sjældne

Vi er eksperter i folkesygdomme – de sygdomme som flest mennesker lider af. Samtidig tilbyder vi højt specialiseret behandling til patienter med sjældne sygdomme og vi står for det østdanske beredskab for smitsomme sygdomme.

Se oversigt over afdelingerne på Hvidovre Hospital 

Fælles administration

I 2012 blev Amager Hospital og Hvidovre Hospital fusioneret. Hospitalet fungerer dermed som én organisation under ledelse af direktionen på Amager og Hvidovre Hospital, med fælles stabe og med aktiviteter på begge matrikler.

Forskning og fremtid

Hver dag arbejder hundredvis af forskere med at udvikle nye metoder, som kan forbedre og redde liv. Vi udvikler og deler ny viden, som sikrer god behandling af patienterne og et spændende arbejdsliv for vores ansatte.

Vi uddanner også 1.300 studerende og elever hvert år og bidrager dermed til at sikre fundamentet for fremtidens sundhedsvæsen.​

​​Historie

Hvidovre Hospital blev indviet ​i 1976. Se filmen, som blev lavet i anledning af hospitalets 30-års fødselsdag. 
​​
Redaktør