Det sammenhængende borgerforløb

​Projektet Det sammenhængende borgerforløb har til formål at skabe et forbedret tværsektorielt samarbejde mellem hospital og kommuner om borgere, der indlægges og udskrives. Find her en beskrivelse af projektet og undervisningsmaterialer. 

dekorativt

​Om Det sammenhængende borgerforløb

Det sammenhængende borgerforløb har til formål at forbedre det tværsektorielle samarbejde mellem hospital og kommuner om borgere, der indlægges og udskrives.  Projektet er et samarbejde mellem Amager og Hvidovre Hospital og i første omgang 4 Vestegnskommuner - Albertslund, Brøndby, Høje Taastrup og Ishøj.

På sigt skal projektets indsatser blive en del af den daglige drift overalt samt rulles ud i alle hospitalets 10 optage-kommuner.

Målgruppe

Den primære målgruppe er de medarbejdere, som til dagligt er ansvarlige for/involverede i lokal uddannelse af medarbejdere i brugen af Kommunikationsaftalen og som formidler tips og tricks til det optimale samarbejde på tværs af sektorerne om patienter, der indlægges og udskrives.

Undervisningsmateriale

Vi har samlet materialet til den lokale kompetenceudviklingsindsats her på siden. Noget materiale er fælles uanset sektor, andet er henholdsvis hospitalsrettet eller kommunalt rettet.

Redaktør