Vil du hjælpe med at planlægge fremtidens Hvidovre Hospital

​​Hvordan bliver ventetid til bonustid? Hvad er gode forhold for pårørende? Hvordan finder man lettest rundt på et hospital?
Logo for Mit hospital hvidovre

​​

Af Thomas Wittrup, kommunikationsmedarbejder

Du har nu mulighed for at blive en del af ’Mit Hospital Hvidovre’ - et patient-pårørende-panel, som vil være med til at rådgive projektholdet bag byggeriet og sikre et hospital med opti​male forhold for alle patienter og pårørende.

BEMÆRK: Fristen for ansøgning om deltagelse i panel er overskredet.

Panelet er en unik chance for at få indflydelse på, hvordan dit hospital skal se ud i fremtiden. Du vil blive involveret i planlægningen af nye sengestuer, opholdsrum og andre steder, der har betydning for, hvordan patienter og pårørende oplever et hospitalsophold.

​Det handler om patienter

”Patienterne er altid i centrum på Hvidovre Hospital – også når vi udvider og bygger om. Derfor har vi brug for patienter og pårørendes deltagelse i panelet. Deres erfaringer og ønsker er vigtig information i vores arbejde,” siger projektleder og arkitekt Lasse Søager fra hospitalets byggeafdeling.

Hvidovre Hospital og seks andre behandlingssteder i Region Hovedstaden bliver i øjeblikket renoveret og udvidet. Med finansiering fra Statens Kvalitetsfond er det målet, at skabe optimale rammer om behandling og pleje for regionens borgere.

Byggeriet på Hvidovre Hospital omfatter - udover modernisering og ombygning af det eksisterende hospital - 30.000 kvadratmeter nyt hospital med blandt andet akutmodtagelse, kvinde-barn-center og hjerteafdeling. Det nye hospital bliver efter planen taget i brug i 2019.


Redaktør