Vil du hjælpe med at planlægge fremtidens Hvidovre Hospital

​​Hvordan bliver ventetid til bonustid? Hvad er gode forhold for pårørende? Hvordan finder man lettest rundt på et hospital?
Logo for Mit hospital hvidovre

Af Thomas Wittrup, kommunikationsmedarbejder

Du har nu mulighed for at blive en del af ’Mit Hospital Hvidovre’ - et patient-pårørende-panel, som vil være med til at rådgive projektholdet bag byggeriet og sikre et hospital med opti​male forhold for alle patienter og pårørende.

BEMÆRK: Fristen for ansøgning om deltagelse i panel er overskredet.

Panelet er en unik chance for at få indflydelse på, hvordan dit hospital skal se ud i fremtiden. Du vil blive involveret i planlægningen af nye sengestuer, opholdsrum og andre steder, der har betydning for, hvordan patienter og pårørende oplever et hospitalsophold.

​Det handler om patienter

”Patienterne er altid i centrum på Hvidovre Hospital – også når vi udvider og bygger om. Derfor har vi brug for patienter og pårørendes deltagelse i panelet. Deres erfaringer og ønsker er vigtig information i vores arbejde,” siger projektleder og arkitekt Lasse Søager fra hospitalets byggeafdeling.

Hvidovre Hospital og seks andre behandlingssteder i Region Hovedstaden bliver i øjeblikket renoveret og udvidet. Med finansiering fra Statens Kvalitetsfond er det målet, at skabe optimale rammer om behandling og pleje for regionens borgere.

Byggeriet på Hvidovre Hospital omfatter - udover modernisering og ombygning af det eksisterende hospital - 30.000 kvadratmeter nyt hospital med blandt andet akutmodtagelse, kvinde-barn-center og hjerteafdeling. Det nye hospital bliver efter planen taget i brug i 2019.