Vellykket Åbent hus

​​Nysgerrige naboer, ansattes familier og andre med interesse for Nyt Hospital Hvidovre kiggede forbi, da der søndag var Åbent hus. Se billeder fra dagen.

​Solen skinnede da børn, voksne og bedsteforældre besøgte Hvidovre Hospital for at høre mere om udvidelsen og moderniseringen af hospitalet. Arrangementet var en del af den landsdækkende kampagne Vi Bygger for Livet, som skal sætte fokus på hospitalsbyggerierne.

På Hvidovre Hospital kunne de besøgende både hilse på en robot, smage på patientmaden og udforske det kommende byggeri gennem virtual reality. Omkring 150 gæster lagde vejen forbi.

Hospitalsklovnen Stella tog godt i mod de mange besøgende til Åbent hus.

aabent_hus_570_04.png

Man kunne også se en ambulance indefra, og de mindste fik lov til at ligge på båren som en rigtig patient.

Flere besøgende var kommet for at se et af Danmarks største solcelleanlæg og med ned i kælderen, hvor hospitalets automatiske transportsystem, transporterer mad og linned rundt i hele huset.

Mellem rundvisninger og oplæg kunne besøgende nærstudere tegninger og beskrivelser af fremtidens hospital i Hvidovre.

Jakob Theede på ni år havde fulgt opfordringen og taget en ting med, som kunne komme i tidskapslen - et minde til fremtiden om 2017. Hans donation var en Lego-brandmand.

”Den er god at muntre sig op med, når alt ser trist og svært ud,” sagde hospitalsklovnen Stella om sin røde næsen, som hun lagde i tidskapslen.