Centraloperationen får ny patientmodtagelse

​Hvidovre Hospitals centraloperation slog tirsdag d. 4. april dørene op til en helt ny patientmodtagelse med masser af dagslys og farver.

De sidste mange måneder har der været byggehegn i Centraloperationsafsnittets bagerste ende. Men tirsdag d. 4. april blev der åbnet op til en helt ny patientmodtagelse.

”Her er blevet dejligt lyst, og det er meget mere imødekommende. Vi har kun hørt positive ting fra både patienter og kollegaer, som har været igennem,” siger Susanne Sørensen, som er afdelingssygeplejerske i Anæstesiafsnittet på Centraloperationen.

Afsnittet er blevet vendt rundt, så modtagelsen nu ligger i Center 3 i stedet for Center 4, hvor den hidtil har ligget.

Ombygningen af den gamle modtagelse går nu i gang, hvor der skal laves andre faciliteter. Dette princip, med at bygge i den ene ende af en afdeling, og så flytte rundt, gør, at man undgår at lukke en modtagelse, og hospitalet kan derfor hele tiden holdes i gang, selvom der bliver bygget om.


Når man ankommer til den nye modtagelse i Centraloperationen, er noget af det første man møder personalet, som er synlige og let at finde for patienter.


Det nye venteareal, hvor man kan kigge ud i gårdhaven og få masser af sollys.

I forlængelse af ventearealet bag akvariet er et lille legehjørne, hvor de mindste kan få tiden til at gå.


Redaktør