Vil du pendle til Hvidovre?

​Bor du i Jylland eller på Fyn?  Kunne tænke dig en "pendlerstilling" eller vil du blot afprøve "Københavnerlivet" inden du tager det endelig spring til Hovedstaden? Så bliv pendlerjordemoder på Hvidovre Hospital.

Amager Hospital

​Amager Hospital

Mulighed for overnatning  

Vi har værelser med bad og adgang til køkken på Amager Hospital, som vores "pendlerjordemødre" kan bruge samtidig eller på skift. 

Transport

Amager Hospital ligger på Amager cirka 12 kilomenter fra Hvidovre Hospital. 

Der går bus direkte mellem Amager Hospital og Hvidovre Hospital. 

Som pendlerjordemoder får du ogå sat en jordemodercykel med el til rådighed, så du let kan komme frem og tilbage mellem de to matrikler. 

Samlede friperioder

Hvis du ønsker at blive pendlerjordemoder på Amager og Hvidovre Hospital, så planlægger vi selvfølgelig dine vagter, så der tages hensyn til samlede friperioder.

Amager Hospital

Amager Hospital er en del af Amager og Hvidovre Hospital. De to hospitaler har fælles direktion

En del af bygningerne er helt tilbage fra 1894 og rummer nu bla. et af vores 2 store jordemodercentre. Hospitalet ligger midt på Amager med kort til natur, kultur og Københavns pulserende liv og du kan gå til både strand og metrostation. 

Du kan nå Hovedbanegården med metro på 20 min ,og Rådhuspladsen er kun 10 min væk på cykel.

Amager har de sidste år gennemgået en rivende udvikling med byfornyelser og er nu et attraktivt område af byen, der oser af liv, mennesker og masser af tilbud til den aktive pendlerjordemoder.

Redaktør