Jobstart under corona-beredskabet

​Velkommen til jer, som er ansat på Amager og Hvidovre Hospital pr. 1. juni og 1. juli 2020. På grund af Covid-19-beredskabet er vores fælles introduktion for nye medarbejdere blevet digital, og du vil her på siden få en grundlæggende intro til hospitalet. Når du starter, vil du finde mere info om fx beredskab, værnemidler, hjertestop og Mobilt Akut Team på intranettet - og du vil modtage en invitation til virtuel fællesintro via Skype for Business.

Velkommen fra hospitalsdirektøren

Kære allesammen

Jeg vil gerne byde jer velkommen her på hospitalet. Normalt ville vi have mødt hinanden til Fælles introduktion i vores auditorium, men på grund af Covid-19 beredskabet, er det ikke en mulighed.

På grund af den særlige situation vil nogle af jer opleve at skulle vente med at begynde i jeres nye job, og andre af jer kommer måske til at få andre opgaver i en periode, end I er ansat til. Det er vigtige opgaver, og vi har brug for jer.

Jeres leder og kolleger vil hjælpe jer i gang, så godt de kan, med introduktion og evt. ekstra uddannelse, og I får mulighed for at deltage i en virtuel fællesintro på Skype for Business. Det vil I modtage en invitation til, og jeg håber, I trods omstændighederne kommer godt i gang.

Med venlig hilsen,
Birgitte Rav Degenkolv, hospitalsdirektør    

Gå direkte til

Praktiske informationer – Godt at vide før jobstart

Her får du information om praktiske forhold som fx parkering, SP, uniformer, adgangskort og kantine samt information om den gode jobstart og intranettet

Personaleinfo i forbindelse med Covid-19

På regionens hjemmeside regionh.dk finder du personaleinfo om coronavirus til ansatte i Region Hovedstaden

Video: Skal du være nervøs for at arbejde på et hospital i forbindelse med Covid-19?

Skal du være nervøs for at gå på arbejde i forbindelse med Covid-19? Og kan du gå trygt hjem til familien? To af hospitalets infektionsmedicinere gør dig klogere. 

1:51 minutter

Video: "En vild tid" - Hospitalsdirektøren fortæller om arbejdet med Covid-19

Hospitalsdirektør Birgitte Rav Degenkolv om Covid-19-perioden på hospitalet. 

2:05 minutter

Læs hospitalets egne artikler om Covid-19

Hospitalets og regionens strategier


Find mere om regionens strategi på regionh.dk

Patient- og pårørendepanelet

Amager og Hvidovre Hospital etablerede et Patient- og Pårørendepanel i december 2018. 

Find mere info om panelets formål og medlemmerRedaktør