Klinisk Forskningscenter

​Velkommen til Klinisk Forskningscenter!

 I Klinisk Forskningscenter er vores forskningsfokus patientforløb for patienter med akutte tilstande. Vi tilbyder desuden rådgivning og stiller forskningsfaciliteter til rådighed for forskere fra hospitalet, erhvervsliv og andre forskningsmiljøer.

Som nyansat medarbejder i afdelingen deltager du i hospitalets fællesintroduktion den 1. hverdag i måneden fra 8-10. Dag 2 vil du få en kort introduktion til Klinisk Forskningscenter i sekretariatet og af afdelingens HR-leder. I perioden derefter vil du følge et individuelt tilrettelagt introduktionsprogram, som du vil modtage fra din leder.

Hvis du skal benytte afdelingens laboratoriefaciliteter vil du blive introduceret til afdelingens sikkerhedsintroduktion, inden du kan arbejde i laboratoriet.

Klinisk Forskningscenter er det vores målsætning, at alle medarbejdere løbende bidrager til udvikling af forskningen og afdelingen. Efter din første måned inviteres du til HR-samtale med afdelingens HR-leder, hvor du bliver introduceret til medarbejderudvikling i Klinisk Forskningscenter og klædt på til at arbejde med din udviklingsplan. 

Introduktion

Introduktionen til Klinisk Forskningscenter vil tage udgangspunkt i følgende information:

Introtukiton til nye medarbejdere i Klinisk Forskningscenter

VIP dokumenter

Vejledning: Introduktion til nye medarbejdere i Klinisk Forskningscenter

Handout: Introduktion til Klinisk Forskningscenter

Vejledning: Sikkerhedsintroduktion

Redaktør