Fælles- og lokalintroduktion

​CORONAVIRUS
Den fysiske fællesintro er aflyst grundet forholdsregler i forbindelse med coronavirus. Nyansatte skal i stedet møde som aftalt med deres nærmeste leder - og så får man invitation til en virtuel fælles intro.

Den fysiske fællesintroduktion for nye medarbejdere på Amager og Hvidovre Hospital er desværre aflyst indtil videre. Det sker som en del af hospitalets corona-beredskab. 

Istedet modtager alle nyansatte en invitation til "Virtuel fællesintroduktionen" via Skype for Business henholdsvis den 2. jun,  1. juli og 3. august fra kl. 8.15-9.15. Der vil være tjek-ind på mødet fra kl. 8.00. Mødet byder på velkomst af direktionen og vigtig information ved jobstart.

Alle deltagere sidder i deres egne afdelinger, mens de deltager i "Virtuel fællesintroduktion". I afdelingerne serveres der croissanter til alle deltagere. Alle nyansatte vil forinden blive kontaktet af afdelingen om, hvor og hvornår man skal møde samt få tilsendt et program.

> Se programmet for virtuel fællesintroduktion

Nyansatte kan også orientere sig i den digitale fællesintroduktion via linket herunder.

Læs mere på jobstart under corona-beredskabet

Din første dag skal alle nyansatte møde ind som aftalt med deres nærmeste leder. For nogle vil det betyde, at de skal møde direkte på deres nye afdeling. 


Introduktion i din afdeling
Redaktør