Fertilitetsklinikken

​Fertilitetsklinikken på ​​Hvidovre Hospital yder rådgivning og alle moderne former for behandling af barnløse par og enlige.​

Grundet færre indlagte patienter med COVID-19 får vi nu personale tilbage på fertilitetsklinikken, således at vi igen kan lave reagensglasbehandlinger. Vi forsøger at hjælpe så mange af jer som muligt og hurtigst muligt, men vi har ikke mulighed for, at alle starter behandling på samme tid. Vi har derfor lavet følgende plan for tilmeldinger for de af jer, som oprindeligt havde fået at vide, at I kunne tilmelde jer reagensglasbehandling i januar (inkl. de af jer ,som tidligere har fået taget æg ud):

Kvinder fra 36 år og ældre kan melde sig til behandling ved menstruation som falder tidligst d. 17. februar. Ring til sekretæren i tidsrummet 8-10. Hvis der er mange tilmeldinger samme dag, kan man risikere at skulle vente en måned.

Kvinder under 36 år, der har fået menstruation, er velkomne til at ringe i tidsrummet kl. 10-12 og høre, om der evt. er en plads til at starte behandling.

Alle, som har befrugtede æg i fryseren, kan fortsat tilmelde sig behandling med disse og ligeså, hvis der er planlagt inseminationsbehandling.

Vi regner med, at vi fra 6. april igen kan have normal tilmelding, således at alle, der har fået besked om, at de kan starte behandling, kan melde sig på vanlig vis mandag-fredag kl. 8-12 uanset alder. Hold jer opdateret her på hjemmesiden eller via vores nyhedsbrev.

Husk, at I ikke må komme på klinikken, hvis I har symptomer på COVID-19 eller er nær kontakt til nogen. Husk ligeledes, at I skal bære godkendte mundbind (stofmundbind, visirer mv. er ikke godkendt).