Fertilitetsklinikken

​Fertilitetsklinikken på ​​Hvidovre Hospital yder rådgivning og alle moderne former for behandling af barnløse par og enlige.​

Angående COVID-19 vaccination

Vi har fået rigtig mange henvendelser om vaccination mod COVID-19 i forbindelse med fertilitetsbehandling.
Sundhedsstyrelsen anbefaler for nuværende, at gravide IKKE bliver vaccineret.
Hvis du er i gang med en behandlingscyklus eller går og venter på graviditetssvar, bør du derfor heller ikke blive vaccineret. Men du kan godt blive vaccineret i pausen mellem to behandlinger. Har du fået en invitation til vaccination, kan du således godt blive vaccineret i sommerperioden.

VIGTIGT til dig/jer som bruger sæddonor: Ny leverandør af donorsæd

Regionen skifter leverandør af donorsæd efter sommerferien. Hvis du/I er i behandling med donorsæd, skal du/I således benytte sædbanken Cryos fremadrettet og ikke European Sperm Bank. Du/I kan med fordel allerede nu gå ind på cryosinternational.com og oprette en gratis privat konto for at se på donorprofilerne. Når I tilmelder jer behandling efter sommerferien, vil I få tilsendt en pjece, hvor det er beskrevet præcist, hvordan du/I bestiller sæden hos Cryos. 
Hvis du/ I allerede er i behandling med en sæddonor fra European Sperm Bank og ønsker at fortsætte med den valgte donor, kan dette lade sig gøre i en kortere periode.