Fagligt miljø

MR-Forskningssektion har et aktivt og internation​alt fagligt miljø.

Studi​​emiljø​

MR-forskningssektionen tilbyder et aktivt studiemiljø for studerende på alle niveauer (bachelorstuderende, specialestuderende, Ph.d. studerende) med forskellig faglig baggrund (ingeniører, fysikere, læger, biokemikere, humanbiologer, psykologer mm).

Sektionen har et tæt samarbejde med en række institutioner og universiteter i Københavnsområdet.

Vi har et internationalt fagligt miljø med mange udenlandske kolleger, og derfor foregår en stor del af vores daglige kommunikation på engelsk.

​Vidensd​​eling

På vores ugentlige møder bliver forskningsprojekter præsenteret og diskuteret.
Derudover findes der flere forskellige studiekredse og journal clubs tilknyttet sektionens forskellige forskningsgrupper.

Det sker ofte, at vi har besøg af gæsteforelæsere  nogle gange etablerede samarbejdspartnere, men lige så ofte personer, som har en ekspertise inden for igangværende eller påtænkte forskningsprojekter. Sådanne foredrag er åbne for alle og bliver annonceret på drcmr.dk

Vi afholder en del interne kurser for at oplære vores medarbejdere i MR-teknik, MR-sikkerhed og i at udføre MR-scanninger, men der afholdes også en række andre kurser (f.eks. Foundations in Neuroscience). Eksterne forskere, som er interesserede i at deltage i kursusprogrammet, bedes henvende sig til kursuslederne eller: 
​​MR-sektionen er vært for et ph.d.-kursus hvert år med skiftende emner, f.eks. neuroanatomi. Kurserne annonceres gennem ph.d.-skolen, Københavns Universitet, SUND. Se kurserne ved at klikke her.


En række af sektionens ansatte underviser på DTU samt Københavns Universitet. Af speciel relevans kan nævnes MR-kurset, der udbydes af Lars Hanson på DTU.​​​​

Vil du være m​​ed?​​

Har du lyst til at blive en del af vores spændende forskningsmiljø, så kontakt:

​​Se også vores engelsksprogede hjemmeside: www.drcmr.dk​​
Redaktør