Fagligt miljø

MR-Forskningssektion har et aktivt og internation​alt fagligt miljø.

Studi​​emiljø​

MR-forskningssektionen tilbyder et aktivt studiemiljø for studerende på alle niveauer (bachelorstuderende, specialestuderende, Ph.d. studerende) med forskellig faglig baggrund (ingeniører, fysikere, læger, biokemikere, humanbiologer, psykologer mm).

Sektionen har et tæt samarbejde med en række institutioner og universiteter i Københavnsområdet.

Vi har et internationalt fagligt miljø med mange udenlandske kolleger, og derfor foregår en stor del af vores daglige kommunikation på engelsk.

​Vidensd​​eling

På vores ugentlige møder bliver forskningsprojekter præsenteret og diskuteret.
Derudover findes der flere forskellige studiekredse og journal clubs tilknyttet sektionens forskellige forskningsgrupper.

Det sker ofte at vi har besøg af gæsteforlæsere - nogle gange etablerede samarbejdspartnere, men lige så ofte personer som har ekspertise i forhold til igangværende eller påtænkte forskningsprojekter. Sådanne foredrag er åbne for alle og bliver annonceret her på hjemmesiden.

Vi afholder en del interne kurser for at oplære vore medarbejdere i MR-teknik, MR-sikkerhed og i at udføre MR-scanninger, men også en række andre kurser (e.g. Foundations in Neuroscience). Eksterne forskere som er interesseret i at deltage i kursusprogrammet bedes at henvende sig til kursuslederne eller: 
​​MR sektionen er vært for et ph.d.-kursus hvert år med skiftende emner, f.eks. neuroanatomi. Kurserne annonceres gennem ph.d. skolen, Københavns Universitet, SUND.

En række af sektionens ansatte underviser på DTU samt Københavns Universitet. Af speciel relevans kan nævnes MR-kurset der udbydes af Lars Hanson på DTU.​​​​

Vil du være m​​ed?​​

Har du lyst til at blive en del af vores spændende forskningsmiljø, så kontakt:

​​Se også vores engelsksprogede hjemmeside: www.drcmr.dk​​
Redaktør