Facebookgruppen

​Facebookgruppen "HNPCC Forum" er en gruppe for personer med arvelig tarmkræft og deres nærmeste pårørende.

Gruppen er privat og kan kun tilgås eller søges frem, hvis man er blevet inviteret af HNPCC registret eller et andet medlem. Det er også kun andre medlemmer af gruppen, som kan se, at du er medlem.

Gruppen gør det nemt og hurtigt for dig at få ny information om arvelig tarmkræft. Forskere, genetikere og genetiske vejledere vil løbende informere om de seneste forskningsresultater, gældende retningslinjer for kontrolprogrammer og meget andet på gruppens væg. Det vil også være muligt at stille spørgsmål og få svar fra sundhedsprofessionelle.

Gruppen fungerer også som et forum, hvor du kan finde støtte og udveksle erfaringer med andre der er direkte eller indirekte berørt af arvelig tarmkræft.

Gruppen bliver administreret af HNPCC registret på Hvidovre Hospital, som løbende følger med i gruppens udvikling og dens aktiviteter for at skabe det bedst mulige online-miljø for dig og de andre brugere.

Hvis du har spørgsmål til gruppen eller vil tilmelde dig, er du velkommen til at kontakte HNPCC-registret på telefon 38 62 24 70 eller sygeplejerske Helle Vendel Petersen via e-mail: helle.petersen.02@regionh.dk

Redaktør