Temaaften for patienter

Der afholdes et årligt møde for patienterne. Deltagelse er gratis. 2018 møderne er dog endnu ikke planlagt.

Fra møderne i 2017:

​Mød Læge Lars Lindberg, Molekylærbiolog Christina Therkildsen, Sygeplejerske, Seniorforsker Helle Petersen og Professor Mef Nilbert.

Så er der nu mulighed for at deltage i en temaaften med forskere, læger og genetikere. HNPCC registret inviterer nemlig alle med interesse i at lære mere om HNPCC til en aften med dialog og information. Vi byder på en let forplejning ved ankomst.

Kom og mød en af topforskerne indenfor arvelig tarmkræft, professor Mef Nilbert og andre der forsker og arbejder med arvelig tarmkræft.

På temaaftenen vil vi fortælle om og diskutere disse emner:

• Arvelig tarmkræft og HNPCC, hvad ved vi og hvilken vej går forskningen?

• Genændringer (mutationer) – hvad er det og hvorfor kan man finde nogle mutationer og ikke andre?

• De seneste anbefalinger om forebyggelse

• Koloskopi – hvorfor og hvordan?

• At leve med viden om risiko for arvelig kræft –  ved man, og hvordan kan denne viden bruges?

På temaaftenen kan du også:

• Møde andre, der har HNPCC tæt inde på livet

• Stille spørgsmål til eksperterne

• Være med til at diskutere, hvordan HNPCC familier, forskere og sundhedsprofessionelle sammen kan udnytte internettets muligheder for vidensdeling, læring og erfaringsudveksling.

Aalborg 30 august kl. 18.30 - 21.00

Aarhus 31. august kl. 18.30 - 21.00

Odense 7. september kl. 18.30 - 21.00

Ved tilmeldingen vælger du, hvilken dag der passer dig bedst.

Tilmelding sker efter først til mølle princippet, da der er et begrænset antal pladser.

Få mere at vide på facebookgruppen HNPCC forum og på HNPCC.dk.

Facebookgruppen HNPCC forum kan ikke søges på nettet, men du vil få en invitation, hvis du sender den e-mail adresse du har knyttet til Facebook til Helle Petersen på helle.petersen.02@regionh.dk, eller hnpcc-registret@hvh.regionh.dk.

Når du er medlem, kan du selv invitere andre med i Facebookgruppen.

Tilmelding

Pr. mail til Helle.petersen.02@regionh.dk eller Ann Lindholm på alin0109@regionh.dk(Der kan i ferieperioden gå nogen tid før du modtager bekræftelse på deltagelsen).

I facebookgruppen HNPCC (hvis du allerede er medlem)

Pr telefon på nr. 38 62 35 08 mlm 8.30-15.00.

Hvor?

Aalborg Universitetshospital

Afsnit Nord, Kantinen, 14. sal.

Reberbansgade 15
9000 Aalborg